Zelfvertrouwen is van invloed op vele facetten van je leven. Te weinig zelfvertrouwen kan leiden tot perfectionisme, een laag zelfbeeld, faalangst, relatieproblemen, introvert gedrag, geen keuzes kunnen maken of onderpresteren.  Of op langere termijn kan het leiden tot stress of  depressieve gevoelens

Met meer zelfvertrouwen kun je gemakkelijker (nieuwe) zaken oppakken, doelen en dromen realiseren, relaties aangaan, omgaan met collega’s op het werk, assertiever zijn en meer voor jezelf opkomen etc..

Het is wetenschappelijk bewezen dat meer zelfvertrouwen leidt tot meer geluk in je leven.  Je staat positiever in het leven, voelt je beter en kunt makkelijker met tegenslagen en frustraties omgaan.

Wat houdt het traject in?

Coach zelfvertrouwenHet volledige traject bestaat uit zes sessies van 1,5 u. In deze sessies behandelen we de volgende modules.

Module 1: Doelstellingen
Module 2: Kernkwaliteiten
Module 3: Waarden en overtuigingen
Module 4: Behoeften en gevoelens
Module 5: Gedrag en strategieen
Module 6: Evaluatie en wrap-up

Elke module neemt ongeveer 2-3 weken in beslag. Een module start met een individuele sessie van 1,5 uur. In deze sessie krijg je een korte inleiding op het onderwerp, gaan we aan de slag met oefeningen en passen we het toe in jouw specifieke situatie.

Na elke sessie ga je thuis aan de slag met het verder onderzoeken en oefenen. We bespreken aan het einde van elke sessie wat je wilt onderzoeken en oefenen. Heb je tijdens het traject vragen of wil je iets delen, dan kun je zo vaak als je wilt via de mail contact opnemen.

In totaal ben je ca. 4 maanden bezig met het traject.  Door de spreiding in de tijd, is het resultaat groter en beklijft het beter.

De verandering is blijvend en permanent, omdat we ook op een dieper niveau van overtuigingen en identiteit werken.  Het gaat er niet om om een trucje te leren waarmee je assertief gedrag laat zien. Maar het gaat erom dat je van binnen uit meer zelfvertrouwen krijgt en voelt en van daaruit anders in de wereld staat.  Daardoor ga je meer vertrouwen op jezelf en kun je meer staan voor jezelf. Dit geeft vrijheid en maakt gelukkig.

Samengevat:

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Zes individuele sessies van 1,5 uur
  • Documentatie per sessie
  • Huiswerkoefeningen
  • Onbeperkt mailcontact tijdens het traject

Wat kost het?

De totale prijs voor een individueel traject van 6 sessies bedraagt  € 690,- (excl. BTW).

Voor particulieren geldt een belangrijke korting. Als particulier betaal je € 495,- (prijs is inclusief btw) voor 6 sessies. De prijs per sessie is 82,50 euro (incl. BTW). Betaling (via factuur achteraf) is gespreid per sessie.

Ik bied de mogelijkheid van een vrijblijvend intakegesprek. In dat gesprek kun je kijken of het klikt en of mijn manier van werken je aanspreekt.

Contact

Je kunt mij contacteren via info@coachto.nl. Heb je liever dat ik contact opneem met jou, dan kun je het formulier invullen. Klik daarvoor hier.