Na een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, startte ik in 2010 mijn  bedrijf CoachTo.

CoachTo staat voor personal training, coaching & counselling op basis van de unieke mogelijkheden, kwaliteiten en persoonlijke doelen van de klant.

Uitgangspunt daarvoor vormt een positief mensbeeld: elk mens beschikt over kwaliteiten en mogelijkheden om te groeien en om eventuele problemen aan te pakken.

CoachTo wil graag versterken wat (in potentie) al aanwezig is en heeft oog voor het positieve in je leven. Van daaruit kijken we samen naar wat je graag wilt behouden en nog wilt veranderen of bereiken. Het is de missie van CoachTo daarin te begeleiden en te stimuleren. Oplossingsgericht en betrokken.

CoachTo staat voor kwaliteit, integriteit en vertrouwelijkheid.  Ik bied een gedegen opleiding, kennis en ervaring in het vakgebied. CoachTo voert het kwaliteitskeurmerk van de St!r en ik ben aangesloten bij de NOBCO en de ABvC.  Ik ben geregistreerd bij de AGB (ten behoeve van vergoeding door zorgverzekeraars) met AGB-code 90100142.

CoachTo onderschrijft de gedragscode, de algemene voorwaarden en het klachtenreglement van de NOBCO en de ABvC. Ook is een strikte vertrouwelijkheid gegarandeerd.

Klik hier voor mijn persoonlijke verhaal.