Als je graag een nieuwe richting wilt geven aan je loopbaan maar niet goed weet welke, kan een loopbaancoach je helpen om daar meer zicht op te krijgen. Of als je optimaal inzetbaar wilt zijn en blijven in het arbeidsproces (“employability”), is het belangrijk om je eigen talenten te kennen en te blijven ontwikkelen.  Door te verkennen wie je bent, wat je kunt en wat je echt wilt, krijg je meer zicht op wat jou gelukkig maakt en kun je je loopbaan (weer) in eigen hand nemen.

Hierna geef ik je een idee hoe een loopbaantraject eruit kan zien.  We doorlopen 3 stappen:

Stap 1: Je levenslijn – Verleden
Stap 2: Zelf verkenning – Heden
Stap 3: Toekomstvisie – Toekomst

Stap 1: Het verkennen van je levenslijn – Verleden loopbaancoach Zeist

Tijdens een gesprek verkennen we samen je levenslijn. Op deze lijn geef je markante momenten in je leven weer.  De belangrijkste functie hiervan is om de rode draad in jouw leven tot nu toe te gaan herkennen en erkennen. Je eigen verhaal biedt inzicht in de manieren waarop jij geleerd hebt om te gaan met de gebeurtenissen in je leven. Je kunt ook gaan zien dat bepaalde patronen niet meer werken of nodig zijn. Dat je er misschien afscheid van wilt nemen.  En welke thema’s er zijn en welke richting deze uitwijzen.

Stap 2: Zelf verkenning – Heden loopbaancoaching Zeist

In deze stap verken je jezelf: Wie ben ik? Wat heb ik te bieden? Wat wil ik echt?

Het doel is om zich te krijgen op wie je bent, welke rollen je hebt, wat je principes zijn, welke waarden, overtuigingen en behoeften jou sturen, wat je mogelijkheden en capaciteiten zijn.  Van daaruit kijken we naar jouw missie.

Stap 3: Toekomstvisie – Toekomst loopbaancoaching Utrecht

In deze stap werk je aan het ontstaan van een aantrekkelijk toekomstbeeld.  Alle informatie die uit stap 1 en stap 2 naar voren is gekomen, zijn de bouwstenen voor jouw persoonlijke toekomstvisie.  Zicht krijgen op de baan waar jij happy van wordt.

Aanpak en tijdsduur loopbaancoaching Utrecht

De doorlooptijd van het traject is ongeveer 12 weken. Na elke sessie ga je thuis aan de slag met opdrachten, bestaande uit vragen en/of oefeningen.

Methodieken en oefeningen die ik o.a. inzet: Kernkwadrant (Offman), Oplossingsgericht werken, Natuurcoaching, Geweldloze communicatie (Rosenberg), Covey (prioriteiten, effectieve keuzes in leven en werk), Logische niveaus van Diltz.

Samengevat loopbaancoach Amersfort coach ontwikkeladvies 45+

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Zeven sessies van 1,5 u met de loopbaancoach (in praktijk Zeist/Bosch en Duin)
  • Documentatie en huiswerkoefeningen
  • Onbeperkt mailcontact tijdens het traject (in een beveiligde web-omgeving)
  • Doorlooptijd van het traject van 12 weken. De doorlooptijd is mede afhankelijk van de tijd die jij aan het traject wil besteden.

Wat kost het? loopbaancoaching Amersfoort

De prijs voor het volledige loopbaantraject bedraagt  € 795,- (excl. BTW). Dit is de prijs als de werkgever c.q. het bedrijf het loopbaantraject betaalt.

Voor particulieren en zzp-ers geldt een belangrijke korting. Als particulier betaal je € 565,- (prijs is inclusief btw).ontwikkeladvies-werkenden-januari-2019

Ben je 45+ en voldoe je aan bepaalde voorwaarden (o.a. meer dan 12 uur per week werken)? Dan kom je in aanmerking voor een gesubsidieerd loopbaantraject van het ministerie, het ontwikkeladvies 45+.  Het doel van het Ontwikkeladvies is dat het deelnemers stimuleert om de regie van hun loopbaan in eigen handen te nemen.  Download hier de folder: ontwikkeladvies-werkenden-januari-2019

Ik bied de mogelijkheid van een vrijblijvend intakegesprek. In dat gesprek kun je kijken of het klikt en of mijn manier van werken je aanspreekt.

Contact

Je kunt mij contacteren op 06-31934454 of op info@coachto.nl. Heb je liever dat ik contact opneem met jou, dan kun je het formulier invullen. Klik daarvoor hier.

loopbaancoach Zeist

loopbaancoach Bosch en Duin

loopbaancoach Utrecht

loopbaancoaching Zeist

loopbaancoaching Utrecht

loopbaancoaching Bosch en Duin

ontwikkeladvies 45+ coach