Met dit (online) loopbaantraject, kun je een nieuwe richting geven aan je loopbaan!

Door te verkennen wie je bent, wat je kunt en wat je echt wilt, krijg je meer zicht op wat jou gelukkig maakt en kun je je loopbaan (weer) in eigen hand nemen.

Hierna geef ik je een idee hoe een loopbaantraject eruit kan zien.  We doorlopen 3 stappen:

Stap 1: Je levenslijn – Verleden
Stap 2: Zelf verkenning – Heden
Stap 3: Toekomstvisie – Toekomst

Stap 1: Het verkennen van je levenslijn – Verleden loopbaancoach Zeist

Tijdens een gesprek verkennen we samen je levenslijn. Op deze lijn geef je markante momenten in je leven weer.  De belangrijkste functie hiervan is om de rode draad in jouw leven tot nu toe te gaan herkennen en erkennen. Je eigen verhaal biedt inzicht in de manieren waarop jij geleerd hebt om te gaan met de gebeurtenissen in je leven. Je kunt ook gaan zien dat bepaalde patronen niet meer werken of nodig zijn. Dat je er misschien afscheid van wilt nemen.  En welke thema’s er zijn en welke richting deze uitwijzen.

Stap 2: Zelf verkenning – Heden loopbaancoaching Zeist

In deze stap verken je jezelf:

Wie ben ik ?
Wat heb ik te bieden ?
Wat wil ik echt ?

Het doel is om zich te krijgen op wie je in de kern bent, welke rollen je hebt, wat je principes zijn, welke waarden, overtuigingen en behoeften jou sturen, wat je mogelijkheden en capaciteiten zijn.  Van daaruit kijken we naar jouw missie.

 

 

 

Stap 3: Toekomstvisie – Toekomst loopbaancoaching Utrecht

In deze stap werk je aan het ontstaan van een aantrekkelijk toekomstbeeld.  Alle informatie die uit stap 1 en stap 2 naar voren is gekomen, zijn de bouwstenen voor jouw persoonlijke toekomstvisie.  Zicht krijgen op de baan waar jij happy van wordt.

Aanpak en tijdsduur loopbaancoaching Utrecht

De doorlooptijd van het traject is ongeveer 8 weken. Na elke sessie ga je thuis aan de slag met opdrachten, bestaande uit vragen en/of oefeningen.

Samengevat loopbaancoach Amersfort coach ontwikkeladvies 45+

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Zes online video-sessies met de loopbaancoach
  • Documentatie en huiswerkoefeningen in een beveiligde web-omgeving
  • Onbeperkt mailcontact tijdens het traject
  • Doorlooptijd van het traject van 8 weken. De doorlooptijd is mede afhankelijk van de tijd die jij aan het traject wil besteden.

Wat kost het? loopbaancoaching Amersfoort

De prijs voor het volledige loopbaantraject bedraagt  € 795,- (excl. BTW). Dit is de prijs als de werkgever c.q. het bedrijf het loopbaantraject betaalt.

Voor particulieren en zzp-ers geldt een belangrijke korting. Als particulier betaal je € 565,- (prijs is inclusief btw).

Ik bied de mogelijkheid van een vrijblijvend intakegesprek. In dat gesprek kun je kijken of het klikt en of mijn manier van werken je aanspreekt.

Contact

Je kunt mij contacteren via info@coachto.nl. Heb je liever dat ik contact opneem met jou, dan kun je het formulier invullen. Klik daarvoor hier.

Via de online agenda, kun je een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek (telefonisch of videobellen) en/of voor een videosessie online loopbaancoaching.

Online loopbaancoaching

Online loopbaanbegeleiding

Online loopbaantraject

loopbaancoach Zeist

loopbaancoach Bosch en Duin

loopbaancoach Utrecht

loopbaancoaching Zeist

loopbaancoaching Utrecht

loopbaancoaching Bosch en Duin

loopbaancoach Amersfoort
loopbaancoaching Amersfoort